• سوغات

    1. انگور



    2. کشمش

       
          مراحل ساخت و فراوری کشمش

    3. شیره انگور


              مراحل ساخت شیره انگور

    خواص دارویی و درمانـی شیـره انگور؛

    شیره انگور یک سوغات قدیمی و محلی در شهرستان قوچان به حساب می آید و هر ساله در نمایشگاه های سوغات، غذا و دارو به عنوان یک وعده غذایی و مصرف دارویی به نمایش گذاشته می شود. ضعف عمومی بدن را معالجه می کند، انرژی زا بوده و برای فصل سرما که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن نیاز دارد بهترین مکمل غذایی محسوب می شود محرک اعمال کبدی و به خون سازی کمک می کند. برای کسانی که بر اثر یک بیماری طولانی با عمل جراحی ضعیف شده اند بسیار مفید است. شیره انگور در بدن باعث دفع اوره مقداری از اسیدهای غیر مفید بدن می شود و کارشناسانتغذیه آن را پاک کننده بقایای غذاها در روده و معده می دانند. از جمله خواص دارویی دیگر این محصول می توان به موارد زیر اشاره نمود:
    1- برای درمان یرقان (زردی) شیره انگور را با کمی سرکه مخلوط کنید و به بیمار بدهید.
    2- خوردن شیره انگور با کمی پودر زعفران برای رفع هم و غم، غضب شدید و نیز ضعف اعصاب بسیار مفید است و معالجه را تا بهبودی کامل ادامه داد.
    3- برای درمان کک و مک به تنهایی با مخلوط نمک روی لک ها می مالند.
    4- شیره انگور مخلوط شده با کمی گل ختمی پخته را به صورت مرهم بر روی آبسه (دمل) قرار دهید تا دمل باز شود. 


     
تمامی حقوق این پورتال متعلق است به اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان خراسان رضوی مجری پورتال : شرکت داده پردازی پویان ابتکار شرق